Τζάγγερ και Ρίτσαρντς γίνονται ταινία

Αντικείμενο ταινίας θα γίνει η πολυκύμαντη σχέση ανάμεσα στους γερόλυκους των Rolling Stones, τον Mικ Τζάγγερ και τον Kιθ Ρίτσαρντς. Η ταινία δεν θα επικεντρωθεί όμως στις πρόσφατες σχέσεις των δύο ανδρών αλλά στην επαγγελματική και προσωπική επαφή τους τη δεκαετία του 1970. Πίσω από το γύρισμα της ταινίας βρίσκεται ο σερ Richard Branson καθώς η εταιρεία του Virgin

Films απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου: «Exile on Main Street: A Season in Hell».


Η ταινία θα εξερευνήσει τι συνέβαινε στη βίλα του Ρίτσαρντς στο νότο της Γαλλίας κατά την προετοιμασία του άλμπουμ το 1971, άλμπουμ που θεωρείται ένα από τα καλύτερα του συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων ο Richards είχε βυθιστεί στον εθισμό της ηρωίνης και η μπάντα βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση μετά την απομάκρυνση του μάνατζερ Άλαν Κλέιν και την αναγκαστική αποχώρηση από τη
Βρετανία λόγω φορολογίας.

Το βιβλίο περιγράφει πως οι Stones, οι σύζυγοι και οι σύντροφοί τους αλλά και άλλοι, περνούσαν τον καιρό τους καπνίζοντας, σνιφάροντας και πίνοντας ό,τι έβρισκαν.

Ο Τζάγγερ και ο Ρίτσαρντς έχουν παραδεχτεί αρκετές φορές πως βρέθηκαν στα μαχαίρια κατά τη διάρκεια της 50χρονης πορείας τους.

Στην αυτοβιογραφία του ο Ρίτσαρντς χαρακτηρίζει τον Τζάγγερ ανυπόφορο ενώ κάνει και υποτιμητικά σχόλια για τον «ανδρισμό» του.

Λέγεται πως ο Τζάγγερ στεναχωρήθηκε πολύ από τα γραφόμενα στο βιβλίο κι εμπόδισε τους Stones να επιστρέψουν στο στούντιο και να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ για την 50η επέτειο του συγκροτήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τον Τζάγγερ και τον Ρίτσαρντς.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα