Τζάμπολ στους ημιτελικούς

Τζάμπολ σήμερα στους ημιτελικούς της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο στις 19:00 και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου στις 17:00.Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι που είχε λήξει με το εντυπωσιακό 100-57 υπέρ των «πρασίνων» αλλά οι αγώνες

των ημιτελικών σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν την ίδια εικόνα με το ματς εκείνο. Εξάλλου, οι Ροδίτες έδειξαν κόντρα στην Καβάλα, την οποία νίκησαν με 2-0, ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν πως οι πιθανότητες τους κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες. Το «τριφύλλι» επίσης πέρασε με 2-0 το εμπόδιο του Άρη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προετοιμάζει την ομάδα του για το Φάιναλ-4 της Κωνσταντινούπολης. Αγωνιστικά και οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα απουσιών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση τους.

Πάνοπλος θα παραταχθεί και ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ετοιμάζει επίσης την ομάδα του για το Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας. Ο Ντούντα δεν θα έχει καμία απουσία κάτι που του δίνει την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών ενόψει των αγώνων της Πόλης. Από την άλλη οι «πονοκέφαλοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι αρκετοί, αφού εκτός από τους Γιάνκοβιτς, Μπατή που είναι εδώ και καιρό εκτός, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Στίβενσον που χτύπησε σοβαρά στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα