Τσαρτσαρής, νίκη και... οι γείτονες στην κερκίδα

 Με τον Κώστα Τσαρτσαρή σε σπουδαία βραδιά (21π.), ο Παναθηναϊκός επικράτησε 72-62 της Φενέρ Ουλκέρ στο ΟΑΚΑ και συνέχισε στον... ίσιο δρόμο με θέα στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.
Χθες ήταν ο Ολυμπιακός στην Πόλη. Με τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου να πετυχαίνουν απο 16 πόντους οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το "διπλο" που χρειάζονταν κόντρα στην Εφές και ουσιαστικά

είναι μια ανάσα απο την 8άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Φτάνει να επικρατήσουν στο ΣΕΦ και της άλλης τουρκικής ομάδας του ομίλου. Της Γαλατά, στο τελευταίο ματς του ομίλου. Απόψε ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Ζελικό Ομπράντοβιτς κατέβαλε με ευκολία την αντίσταση της Φενέρ. Και πλέον δύο αγωνιστικές πριν απο το φινάλε του top 16 κρατά την τύχη στα χέρια του. Με νίκη επί της Μιλάνο (του Φώτση, του Μπουρούση και του Νίκολας) στις 22.2 στο ΟΑΚΑ σχεδόν τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Και την ίδια στιγμή κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε πάντως για τους αιώνιους, είναι ότι ουσιαστικά αποτελούν εφιάλτη των Τούρκων. Με τρεις ομάδες (Γαλατά, Εφές, Φενέρ) διεκδικούν στο top 16 οι γείτονες το... κάτι παραπάνω. Σε μια σεζόν που το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας θα διεξαχθεί στην Πόλη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όμως απο ότι φαίνεται τις στέλνουν νωρίς-νωρίς όλες...  στην κερκίδα.
Βαθμολογίες:
Ε΄όμιλος: ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7, Γαλατά 6, Ολυμπιακός 6, Εφές 5
Ζ΄όμιλος: Ούνιξ 7, Παναθηναϊκός 7, Φενέρ 5, Μιλάνο 5

Keywords
Τυχαία Θέματα