Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ντρογκμπά "χτύπησε" την Μπάρτσα...

Η Μπαρτσελόνα είχε δύο δοκάρια, η Τσέλσι όμως είχε τον Ντιντιέ Ντρογκμπα. Και ο Ιβοριανός επιθετικός "σημαδεύοντας" σωστά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους υπέγραψε την σπουδαια νίκη των Άγλλων με 1-0, στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον η ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, αποκτά άλλο ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα απειλείται ανοιχτά, με το να χάσει το "στέμμα" της.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι ανίκητη. Η Τσέλσι, όμως, απέδειξε πως δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να κερδίσεις την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα παγκοσμίως τα τελευταία
χρόνια. Οι «μπλε» νίκησαν 1-0 με γκολ του Ντρογκμπά και έκαναν βήμα πρόκρισης στον τελικό. Για να την πάρουν, όμως, θα πρέπει να σταθούν όρθιοι στην κατηφόρα και του «Καμπ Νου». Και λέμε «και», γιατί και στο Λονδίνο... κατηφόρα είχε. Η Μπαρτσελόνα είχε δύο δοκάρια, με τον Σάντσες στο 9' και με τον Πέδρο στο 92'

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες (88' Μποζίνγκουα), Μίκελ, Λάμπαρντ, Μεϊρέλες, Μάτα (74' Καλού), Ντρογκμπά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αλβες, Πουγιόλ, Φάμπρεγκας (79' Τιάγκο), Μασεράνο, Τσάβι (87' Κουένκα), Ινιέστα, Μπούσκετς, Αντριάνο, Σάντσες (67' Πέδρο), Μέσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα