«Τρέχουν» οι μεταγραφικές κινήσεις

Φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να καλυφθούν οι θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει νέους παίκτες ο Μίτσελ.

Για τα άκρα της επίθεσης επανέρχεται η περίπτωση του Γιάν Μολό της Νανσί, ύστερα από τις εξελίξεις στο θέμα Αμπντούν. Ο Ολυμπιακός προορίζει τον Γάλλο για αντικαταστάτη του Αλγερινού, ο οποίος είχε επαφές με τη διοίκηση, μίλησε και
με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σύντομα θα υπάρξει οριστική έκβαση στο αν θα πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ ή θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Για την άμυνα, αναμένεται να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του Κάρλ Μεντζανί παρά τα εμπόδια που έχει βάλει η Μονακό τις τελευταίες μέρες. Για τη θέση του αμυντικού μέσου φαβορί παραμένει ο Μοαχάμεντ Ραμπιού της Εβιάν, με την οποία ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαπραγματεύσεις.

Για τον Τζεμπούρ η εντολή του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει τη Δευτέρα στις προπονήσεις, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχει γίνει η μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Η αποστολή επιστρέφει από την Αυστρία σήμερα και θα συνεχίσει για μερικές μέρες τις προπονήσεις στο Ρέντη προτού αναχωρήσει για την Γερμανία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα