Συναυλία αγάπης

Γνωστοί κι αγαπημένοι ερμηνευτές ένωσαν τις φωνές τους με νεότερους συναδέλφους και τραγούδησαν το βράδυ της Τετάρτης, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στην πρώτη συναυλία για τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συναυλία με την Εβελίνα Παπούλια σε μια μοναδική εμφάνιση.

Μαζί της οι «Zand the band», για να πατήσουν όλοι μαζί το play μιας παλιάς καλής κασέτας με αγαπημένα τραγούδια των 80's, τα οποία θα διασκευάσουν στο αμφιθέατρο του σταθμού της πόλης. Πρόκειται για ένα διαφορετικό live στο οποίο μουσικοί και τραγουδιστές προσθέτουν και αφαιρούν θεατρικά στοιχεία ανάλογα με τους στίχους των τραγουδιών, εντάσσοντας το κοινό στη ροή της μουσικής τους παράστασης. Ώρα έναρξης 8 το βράδυ, με εισιτήριο 5 Ευρώ.

To Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» είναι ένας από τους κύριους φορείς Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, όπου μέσω της αναδοχής και της υιοθεσίας απροστάτευτων, κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» Δημήτρης Βεζυράκης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Βάνα Λυκομήτρου είπε:

«Απόψε οι συμπολίτες μας θα διασκεδάσουν και με τη διασκέδαση αυτή θα εξυπηρετήσουν κι έναν κοινωνικό σκοπό. Θα είναι πάρα πολλοί καλλιτέχνες, θα απολαύσουμε τα τραγούδια, θα περάσουμε υπέροχα. Το ΜΗΤΕΡΑ προστατεύει συνολικά 467 παιδιά, από τα οποία τα 171 είναι στις εγκαταστάσεις του και τα 296 σε ανάδοχες οικογένειες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, σήμερα που ζούμε στους κυνισμούς των αριθμών, σε έναν διαφορετικό κόσμο από τον κόσμο που γνωρίζαμε, αποδεικνύεται η κοινωνική αλληλεγγύη, όχι ως ελεημοσύνη, αλλά ως στοιχείο οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών. Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η ευαισθητοποίηση σε θέματα παιδικής προστασίας κι αφετέρου με τα χρήματα να αγοράσουμε κάποια δώρα για τα παιδιά αυτά, που τα
έχουν ανάγκη, όπως όλα τα παιδιά».

Ο Δαμιανός Πάντας, μιλώντας στη Βάνα Λυκομήτρου επεσήμανε ότι «πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, μια συναυλία αγάπης».

«Το να τραγουδάμε για τα παιδιά αυτά τόσοι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο, είναι για εμάς, χρέος τόνισε, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, που μαζί με τους συναδέλφους του ερμηνευτές, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για τα παιδιά αυτά που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη για συμπαράσταση. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στο πλευρό τους,καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία και στεκόμαστε πλάι τους, με τα τραγούδια που έχουμε ετοιμάσει για αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές», τόνισε.

Για τη συναυλία η Μαριέττα Φαφούτη, μίλησε επίσης στη Βάνα Λυκομήτρου:

«Είναι ό,τι πιο υπέροχο, να προσφέρουμε, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Για εμένα είναι πραγματικά δώρο το να μου δίνει κάποιος το δικαίωμα να συμβάλλω σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια. Χαίρομαι γιατί συμμετέχουν ιδιαίτερα σημαντικοί καλλιτέχνες, σημαντικοί άνθρωποι με πλούσια συναισθήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χαμόγελα! Μόνο Χαμόγελα! Αυτά μας λείπουν», τόνισε η ερμηνεύτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα