Παρέμβαση Γεωργιάδη για εκτόνωση

Υπό τη σκιά της εσωκομματικής έντασης για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, συνεδριάζει στις 18.00 η ΚΟ της ΝΔ, στην οποία θα μιλήσει και ο Απ. Τζιτζικώστας. Συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ, πριν από τη συνεδρίαση, ζήτησε ο Αδ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη, ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ.

«Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η πραγματική ΝΔ που θέλουμε» είπε ο κ. Aδ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς γιατί έκανε την πρόταση
για τη συνάντηση δημοσίως, είπε πως «όταν αρχίζουν οι συμπεριφορές να πηγαίνουν σε επίπεδο "γαλλικών", καλό είναι να είναι όλα δημόσια από εδώ και μπρος».

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημιουργείται σκηνικό ρήξης, μετά την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον μελών της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με επίκεντρο τη διαδικασία επιλογής εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Απαίτησα όλες οι διαδικασίες να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα. Δεν ανέχομαι παρασκήνια και σκοπιμότητες δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κώστας Τσιμάρας που δέχτηκε τα πυρά του κυρίου Μεϊμαράκη, δήλωσε, ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός του.

Ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε, πως θα παραμείνει στη διαδικασία της προεδρικής εκλογής τονίζοντας, ότι έχει αποφασίσει να μην ανεχθεί διαδικασίες που εκθέτουν το κόμμα και πληγώνουν τους νεοδημοκράτες.

Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ αποφάσισε την ερχόμενη Πέμπτη να προχωρήσει η αποσφράγιση των προσφορών των εταιριών που θα αναλάβουν τα διαδικαστικά των εκλογών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων.

Επίσης κατά πλειοψηφία η ΚΕΦΕ αποφάσισε το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές για όλους τους ψηφοφόρους να είναι τα 3 ευρώ, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι που θα χρησιμοποιηθούν να είναι όπως και το 2009 οι εκλογικοί κατάλογοι του υπουργείου Εσωτερικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα