Το βίντεο του χάους στο Βελιγράδι

Ένα βίντεο τραβηγμένο από τις εξέδρες του σταδίου της Πατριζάν δείχνει τι ακριβώς συνέβη στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία μετά την εμφάνιση του επιμάχου ελικοπτέρου.
Οι παίκτες της Αλβανίας φαίνεται να πέφτουν πάνω στον Μίτροβιτς, όταν εκείνος κατέβασε το αεροπλανάκι με την σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας. Αφού πήραν την σημαία, έτρεξαν σαν να προσπαθούσαν να την κρύψουν για να την προστατέψουν και τότε ξεκινάει η σύγκρουση μεταξύ των παικτών, με κάποιους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν

να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές της Αλβανίας. Στην συνέχεια η κατάσταση δείχνει για πολύ λίγο να ηρεμεί μεταξύ των παικτών, αλλά στις εξέδρες υπάρχει αναβρασμός.

Τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρτιν Άτκινσον, διέκοψε την αναμέτρηση και οι παίκτες της Αλβανίας αποχωρούν τρέχοντας προς την φυσούνα, δεχόμενοι αντικείμενα και καρέκλες από την εξέδρα.

Έξω από την φυσούνα σέρβοι οπαδοί προσπαθούν εκ νέου να επιτεθούν στους αλβανούς. Σε ένα πλάνο ο Κολάροφ φαίνεται να μπαίνει μπροστά για να προστατέψει έναν παίκτη της Αλβανίας, ενώ ένας άλλος οπαδός κλωτσά έναν παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα