Το πρώτο μετάλλιο για την Εθνική πινγκ πονγκ

Η εθνική ανδρών μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Γερμανία (3-1), όμως κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μετάλλιο στο πινγκ πονγκ.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική ανδρών, πανάξια φιναλίστ στον τελικό με τη Γερμανία (3-1)! Τα χειροκροτήματα, που ακούστηκαν παρατεταμένα στις εξέδρες του Multiversum Centre στο Σβέσατ δεν ήταν μόνο για τους πρωταθλητές Γερμανούς, αλλά και για τους πανάξιους φιναλίστ, τους Έλληνες αθλητές, που προκάλεσαν τεράστια αίσθηση σε όλο τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με την
εντυπωσιακή πορεία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης (που σημείωσε τη μοναδική νίκη), ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο αναπληρωματικός Τάσος Ρηνιώτης έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στη μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού πινγκ πονγκ. Η 2η θέση, το πρώτο μετάλλιο στα χρονικά σε κορυφαία διοργάνωση ως εθνική ομάδα, ήταν άθλος που τίμησε την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Η απονομή λίγα λεπτά αργότερα έφερε δάκρυα χαράς και ανατριχίλα για μία εξαιρετική παλιά φρουρά, που άξιζε να πάρει επιτέλους αυτό για το οποίο είχε μοχθήσει τόσο πολύ για σχεδόν 15 χρόνια!
Keywords
Τυχαία Θέματα