Το πόρισμα των ιατροδικαστών

Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης, οφείλεται ο θάνατος του 19χρονου Θανάση Καναούτη, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, που αποκαλύπτει Το Βήμα.

Ακόμη, επισημαίνουν, σε αντίθεση με τις πληροφορίες από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, ότι στο πόδι του νεαρού δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να μαρτυρά ότι αυτό εγκλωβίστηκε στην πόρτα του τρόλεϊ.

Επίσης, τονίζεται

ότι δεν έφερε ενδείξεις από άλλα κτυπήματα σε ζωτικά σημεία του σώματός του, και αναφέρεται ότι ο θάνατός του προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος της κεφαλής του λόγω της πτώσης του από ψηλό σημείο και της εσωτερικής αιμορραγίας που ακολούθησε.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι ιατροδικαστές εκτιμούν ότι ο ελεγκτής προσπάθησε να τον συγκρατήσει από το χέρι και ακούμπησε τον λαιμό του 19χρονου, χωρίς ωστόσο να τον κτυπήσει με βιαιότητα, όπως ανέφεραν ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες, αλλά ούτε και να του δημιουργήσει αίσθηση πνιγμού.

Εν τω μεταξύ, σε 9 προσαγωγές προχώρησε χθες η αστυνομία στο Περιστέρι, κατά τη διάρκεια μικρής έκτασης επεισοδίων που ακολούθησαν την κηδεία του άτυχου 19χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα