«Το παράδειγμα της Αθήνας»

«Ευρωπαϊκή Αστική Ανάπτυξη στην πράξη: το παράδειγμα της Αθήνας» το θέμα της ανοικτής συζήτησης που πραγματοποιούν στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι ο Δήμος Αθηναίων και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των κοινωνικών υποδομών και της συνεργασίας με την κοινωνία των πολιτών ενώη εκδήλωση έχει ως άξονα την παρουσίαση του σχεδίου αστικής Ανάπτυξης «Έργο

Αθήνα» του Δήμου. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος ΑθηναίωνΓιώργος Καμίνης και ο Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν, οι οποίοι θα συνομιλήσουν με ωφελούμενους δυνητικά ωφελούμενους από το εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και με το κοινό, είτε των παρισταμένων, είτε μέσω live-streaming.

Στις 2:30μμ, η εκδήλωση θα συνεχιστεί ως κλειστό workshop, μεταξύ εκπροσώπων της Βιέννης, Άμστερνταμ, Μάντσεστερ, Λευκωσία και ημών. Θέμα του workshop είναι "Rejuvenating the city. Exchanging best practices among European cities". Αναλόγως της θεματολογίας, που θα επιλεγεί από τις συμμετέχουσες πόλεις, θα προσκληθούν και οι αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 3 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα