Το νέο έτος θα φέρει λαϊκή κυριαρχία

Το πολιτικό διακύβευμα των εθνικών εκλογών έθεσε ο Α. Τσίπρας κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό, εκφράζοντας ουσιαστικά την πεποίθηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι 180, δεν υπάρχουν. "Η επίσπευση θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην λαϊκή ετυμηγορία. Αυτό είναι θετική εξέλιξη. Σήμερα ξέρουμε την ημερομηνία σταθμό που θα τερματιστεί η κυβέρνηση των μνημονιών. Η 29η Δεκεμβρίου", ανέφερε
χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιγράφοντας το δίλημμα των εκλογών, ο κ. Τσίπρας είπε πως ο λαός έχει πλέον να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ξεκάθαρα σχέδια: "Το σχέδιο του κ. Σαμαρά που θέλει το μνημόνιο καθεστώς όπως περιγράφονται στα emails που ανταλλάσσει με την τρόικα και το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένα βήματα, με σιγουριά, με ασφάλεια, από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης".

Χαρακτηρίζοντας την απόφαση της Κυβέρνησης για επίσπευση της διαδικασίας της προεδρικής εκλογής, "σημαντική λαϊκή νίκη", εξήγησε ότι "Η επίσπευση των διαδικασιών που ζητά από καιρό η αντιπολίτευση έγινε χθες με πρωτοβουλία της κυβέρνησης αλλά εξ ανάγκης".

Προσθέτοντας πως: "Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά τα τελευταία 2,5 χρόνια, έχει φτάσει σε καταστροφικά αδιέξοδα. Ο λαός υποχρεώνει την κυβέρνηση σε αναδίπλωση και φυγή προς τα εμπρός".

Πηγή:www.capital.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα