Το μεγαλύτερο τζακ ποτ

Πρόκειται για μια πολύ καλή είδηση που έρχεται από το Στρασβούργο. Για σχεδόν πέντε εβδομάδες ένας άντρας κρατούσε στο πορτοφόλι του ένα δελτίο Τζόκερ αγνοώντας παντελώς πως ήταν ο σούπερ νικητής του τζακ ποτ.

Ο τυχερός είχε επιλέξει ένα συμπληρωμένο δελτίο αξίας 2,50 ευρώ ωστόσο μετά την κλήρωση των αριθμών δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει εάν κερδίζει. Μετά από τρεις εβδομάδες, πέρασε από ένα πρακτορείο όπου του ανακοινώθηκε πως επειδή το ποσό που κερδίζει υπερβαίνει τις 4.999 ευρώ προκειμένου να το εισπράξει θα έπρεπε να απευθυνθεί στο Κέντρο Πληρωμής του παιχνιδιού.

Ακόμη και
τότε ο κάτοικος του Στρασβούργου δεν πίστεψε πως ήταν ο μεγάλος νικητής, παρά μόνο ότι το ποσό που κέρδιζε ήταν 5.000 ευρώ. Μόλις έφτασε στο Κέντρο Πληρωμής του γαλλικού Τζόκερ, του είπαν: «Σας περιμέναμε»! Εκεί έμαθε πως θα εισέπραττε το αστρονομικό ποσό των 73 εκατομμυρίων ευρώ.

«Για τρεις εβδομάδες θα τα χάναμε όλα» δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ο σούπερ τυχερός κι αυτό επειδή υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο 60 ημερών για την είσπραξη των κερδών.

Στην ερώτηση τι θα κάνει με τόσα χρήματα ο ίδιος απάντησε: «Να ταξιδέψουμε μέχρι το τέλος του κόσμου, να φτιάξουμε μια αλυσίδα πολυτελών εστιατορίων, ν' αγοράσουμε ένα νέο αυτοκίνητο», ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο η οικογένειά του να εγκαταλείψει το Στρασβούργο, καθώς όπως είπε «είμαστε πολύ δεμένοι με την περιοχή μας. Αγαπάμε τη ζωή μας εδώ και τους φίλους μας για τους εγκαταλείψουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα