“Το γήπεδο το χτίζουμε όλοι μαζί”

Ικανοποιημένος από την πώληση των διαρκείας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Για το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε για ακόμα μία φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα GOAL τόνισε ότι επιθυμία του είναι να καταλάβει ο κόσμος της ομάδας ότι “το

γήπεδο το χτίζουμε όλοι μαζί” γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ότι τα μισά από τα έσοδα των εισιτηρίων διαρκείας πάνε στον... κουμπαρά για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τον αριθμό των 2000 διαρκείας που πουλήθηκαν στις 2.5 πρώτες μέρες ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι και μέτοχοι στην εταιρεία ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

“Το θεωρώ πολύ μεγάλο νούμερο των διαρκείας μέχρι στιγμής. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα δύο χρόνια της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μικρό ως προς το κόστος του γηπέδου. Η ουσία όμως είναι μία. Θέλω ο κόσμος να μπει στο νόημα ότι το γήπεδο το χτίζουμε όλοι μαζί. Και θα είναι κάτι εντελώς πρωτοποριακό η εταιρεία κατασκευής του γηπέδου να έχει 5 ή 10 ή 20.000 μετόχους. Αυτό θα είναι το μεγάλο μήνυμα μαζί με το γήπεδό μας», τόνισε αρχικά ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε:

"Είναι κάτι το εντελώς συμβολικό. Δεν έχει σημασία αν θα έχει κάποιος μία, δύο, τρεις ή δέκα μετοχές. Σημασία έχει για μένα ακόμα και ο πιο φτωχός φίλαθλος της ΑΕΚ να ξέρει ότι μετείχε ενεργά στη διαδικασία κατασκευής αυτού του γηπέδου. Οτι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι και δικό του. Οτι το έχτισε και αυτός. Αυτή η διαδικασία της συμμετοχής είναι το μεγαλύτερο μήνυμα και το μεγαλύτερο κέρδος για την ΑΕΚ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα