ΤΝΤ: Στηρίζει την επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης

Η TNT Express Ελλάδος, ανταποκρινόμενη στο δύσκολο οικονομικά περιβάλλον των τελευταίων ημερών, εγγυάται τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν τις εξαγωγές/εισαγωγές εξασφαλίζοντάς τους εγγυημένη παράδοση σε προκαθορισμένο χρόνο. Χάρη στην πολυετή εμπειρία στις μεταφορές και μέσω του παγκόσμιου δικτύου της, προσφέρει μία σειρά ευέλικτων και ειδικών υπηρεσιών με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφοράς.
Η κα Χριστίνα Αλεβίζου, Γενική Διευθύντρια της

ΤΝΤ Ελλάδoς σημειώνει: «Παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας και παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας, δίπλα σε όλους τους εργαζομένους και συνεργάτες μας. Για μία ακόμη φορά, η ΤΝΤ στηρίζει έμπρακτα την ελληνική αγορά και τους Έλληνες επιχειρηματίες, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της καθώς και την άμεση εξυπηρέτησή και διευκόλυνση τους.»

Η TNT είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στον κόσμο, παραδίδοντας καθημερινά, 1 εκ. αποστολές, από έγγραφα και δέματα μέχρι βαριά φορτία. Η TNT διαθέτει οδικό και αεροπορικό δίκτυο μεταφορών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Αμερική. Το 2014, η εταιρεία παρουσίασε έσοδα ύψους €6,7 δισ..


Η δραστηριοποίηση της ΤΝΤ Ελλάδος ξεκινά το 1989. Πραγματοποιεί καθημερινά τις αποστολές των πελατών της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, μέσω του ιδιόκτητου, παγκόσμιου, εναέριου και οδικού δικτύου της. Στην Ελλάδα, η ΤΝΤ υπερκαλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με το ιδιόκτητο αεροσκάφος της και τα 115 μεγάλα και μικρά οχήματα που διαθέτει. Απασχολεί 223 εργαζομένους στα 6 υποκαταστήματά της σε Μαρκόπουλο Αττικής, Πειραιά, Mαρούσι, Αεροδρόμιο, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, και διατηρεί ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΤΝΤ: http://www.tnt.com/corporate

Keywords
Τυχαία Θέματα