«Την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία»

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μιλά απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στη διακαναλική ομιλία του χθες στην Ομόνοια τόνισε ότι «οιευρωεκλογές της Κυριακής είναι τοδημοψήφισμα για το μνημόνιο

που δενέγινε ποτέ». Οκ. Τσίπρας κατηγόρησε τα κόμματα τηςσυγκυβέρνησης και τον πρωθυπουργόπροσωπικά για «διχαστικό λόγο». Δενθα αφήσουμε το λαό μας να πιστεύει ότιο φασισμός είναι κόντρα στο σύστημα,δήλωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενοςστηΧρυσή Αυγή.

Είναιτο μακρύ χέρι του συστήματος, για αυτόκαι συνδιαλέγεται και συναντιέται κρυφάστο μέγαρο Μαξίμου, με το σύστημα τουκ. Σαμαρά» ανάφερε χαρακτηριστικά. Την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤηνΚυριακή, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,«ψηφίζουμε για την εθνική μας αξιοπρέπεια,για να τελειώνουν οι κυβερνήσεις τωνΚαννών.

Ο κ. Τσίπρας «τώρα έχει γίνει παπανδρεϊκός, τώρα είναι υπέρ του δημοψηφίσματος, το οποίο, όταν το εξήγγειλε ο κ. Παπανδρέου, το κατήγγειλε με τον πιο σκληρό τρόπο» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα