Τι ξέρουμε για το GoT 6

Το δραματικό φινάλε του 5ου κύκλου της σειράς «Game of Thrones», άφησε τους φανς την πικρία και την ανησυχία πως ίσως ένας από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να έχει χαθεί για πάντα.

Ωστόσο, το Business Insider με ένα βίντεο που ανάρτησε μας πληροφορεί για ορισμένα από τα πράγματα που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ή μπορούμε να περιμένουμε στον 6ο κύκλο.

Για παράδειγμα, αναφέρεται πως θα επιστρέψει ο Μπραν

Σταρκ με το κοράκι του και τον Χόντορ, ο οποίοι δεν εμφανίστηκαν καθόλου στον 5ο κύκλο.

Θα ξαναδούμε τα Iron Isles, τον πατέρα, την αδελφή του και τον Γιούρον Γκρέιτζοϊ.

Στον 5ο κύκλο η βασιλομήτωρ Σέρσεϊ οδηγείται στο παλάτι από το τεράστιο «Βουνό». Ο ήρωας είχε σκοτωθεί, ωστόσο, όσοι πρόσεξαν καλά τα μάτια του στην σκηνή, διέκριναν πως επιστρέφει ως ζόμπι.

Επίσης, ο 5ος κύκλος έκλεισε με την Νταϊνέρις να περικυκλώνεται από καβαλάρηδες Ντοθράκι. Ίσως τη δούμε να ζει για λίγο καιρό μαζί τους.

Σίγουρα θα δούμε στον 6ο κύκλο τον Πύργο της Χαράς (Tower of Joy) κι αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους φανς καθώς περιμένουν σκηνές φλασμπακ, όπου θα εμφανίζονται ο αδικοχαμένος Νεντ Σταρκ, η αδελφή του και ο πρίγκηπας Ρέιγκαρντ κι ίσως τον μικρό Τζον Σνόου.

Αυτό και μόνο το γεγονός μας οδηγεί στο μεγάλο ερώτημα εάν ο Τζον Σνόου είναι νεκρός ή ζωντανός... Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που επιμένουν στην εκδοχή πως ο ήρωας είναι ζωντανός, καθώς πιστεύουν πως η ιστορία του δεν τελείωσε με το φινάλε του 5ου κύκλου και γι αυτό θα ζήσει για να μάθει ποιοι είναι οι πραγματικοί γονείς του.

Άλλοι πάλι πιστεύουν πως η Μελισάντρα επέστρεψε στο Τείχος την ώρα που έπρεπε για να σώσει τον Τζον Σνόου ή να τον αναστήσει. Υπάρχει κι ένα γεγονός που ιντριγκάρει κι αφήνει ελπίδες. Ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον που υποδύεται τον Τζον Σνόου εμφανίστηκε να τριγυρνά στο Μπέλφαστ όπου γυρίζονται πολλά από τα επεισόδια της σειράς. Δεν είναι λογικό, αναφέρεται, να βρίσκεται εκεί.

Βεβαίως όλα αυτά δεν είναι παρά εικασίες κι όλοι πρέπει να περιμένουμε να ξεκινήσει η προβολή της σειράς την Άνοιξη του 2016.

Πηγή: Business Insider

Keywords
Τυχαία Θέματα