"Τι θέλουν; Να σηκωθώ και να φύγω;"

Έντονα ενοχλημένος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την προσωρινή παύση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, που προκάλεσε ο Χάρης Οικονομόπουλος, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη.
"Τι θέλουν; Να σηκωθώ και να φύγω;", έλεγε εκνευρισμένος στους συνεργάτες του, βλέποντας ανθρώπους εκ των έσω να μπλοκάρουν τις διαδικασίες για την εκκαθάριση και την πρόοδο των έργων για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η αίτηση για παύση
είχε γίνει από τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρη Οικονομόπουλο, του οποίου στόχος ήταν να τελεσιδικήσει η απόφαση για την υπεξαίρεση που κατηγορείται ο Μάκης Ψωμιάδης, ώστε να διεκδικήσει η ΠΑΕ τα χρήματα. Από την πλευρά τους στην ΑΕΚ, τονίζουν ότι ο Χάρης Οικονομόπουλος δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να δρα εκπροσωπώντας την ομάδα, βάζοντας παράλληλα σε κίνδυνο το μέλλον της. Έτσι, η Ένωση κινεί ήδη τις διαδικασίες να απεμπλακεί από τον Χάρη Οικονομόπουλο, απαγορεύοντάς του να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όσον αφορά το γηπεδικό, ακόμη ένα εμπόδιο, μέσα από τους κόλπους της, καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση Μελισσανίδη, καθώς τα μέλη της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ κατέθεσαν υπόμνημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ζητώντας να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση για το νέο γήπεδο και αναφέρουν πως με τη συγκεκριμένη διάταξη η ΑΕΚ από ιδιοκτήτρια του οικοπέδου της γίνεται μισθώτρια κάνοντας λόγο για μεθόδευση «υφαρπαγής της ιδιοκτησίας του σωματείου».
Keywords
Τυχαία Θέματα