Θετικός για Εθνική ο Αναστασιάδης

Η ΕΠΟ προσέγγισε τον Άγγελο Αναστασιάδη, του έκανε πρόταση να αναλάβει την δύσκολη αποστολή να διεκδικήσει την πρόκριση του εθνικού μας συγκροτήματος στα τελικά του Euro 2016 και εκείνος απάντησε θετικά.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay» όλα δείχνουν πως ο 61χρονος Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει τις τύχες της «γαλανόλευκης», αρκεί να συναινέσει και ο ΠΑΟΚ. Γιατί το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η Ελλάδα

δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι τον Μάρτιο στη Βουδαπέστη, ενώ το επόμενο παιχνίδι είναι τον Ιούνιο με τα νησιά Φερόε. Για να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής ο Μακεδόνας τεχνικός τον Μάρτιο θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ, να του δώσει το ελεύθερο για ένα δεκαήμερο, καθώς πριν το παιχνίδι με την Ουγγαρία θα διεξαχθεί κι ένα φιλικό, σύμφωνα με το πρόγραμμα της FIFA. Αν δεν συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ, τότε θα υπάρξει υπηρεσιακή λύση για το ματς της Βουδαπέστης και ο Αναστασιάδης θα αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η συμφωνία του με την ΕΠΟ είναι για τριετές συμβόλαιο και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, γύρω από τους όρους και την έναρξη της συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα