«Θετικό δείγμα» ο ΠΑΟΚ 1-0 την ΚΠΡ

Με θετικό πρόσημο θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ από την Αγγλία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πέρασε το τεστ με την ΚΠΡ, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός αμυντικά σε όλη την διάρκεια του ματς, ενώ «ζωήρεψε» και επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το... άχαστο, που έστειλε στο δοκάρι ο Αθανασιάδης στο 50', το έκανε γκολ

λίγο αργότερα ο Ντιν (67', αυτογκόλ) κι έτσι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη πήρε τη νίκη, στο προτελευταίο της φιλικό προετοιμασίας.

Μια νίκη που επισκιάστηκε μόνο από τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη στο γόνατο, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για έναν μήνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 67' αυτ. Χιλ

ΠΑΟΚ: Γλύκος (70' Γιακουμής), Κίτσιου (46' Κωνσταντινίδης 58' Τζιόλης), Βίτορ (46' Σκόνδρας), Τζαβέλλας (46' Κατσικάς), Ρατς (65 Σπυρόπουλος), Κάτσε, Μαντούρο (70' Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης (65' Περέιρα), Γκολάσα (65' Σαββίδης), Μακ (70' Ποζατζίδης), Αθανασιάδης (70' Κουλούρης)

ΚΠΡ: Γκριν, Σίμπσον (68' Χένρι), Φέρντιναρντ (58' Ονουόχα), Νταν (58' Χιλ), Κόκερ, Ράιτ Φίλιπς, Μπάρτον, Μουτς, Φορλίν (68'Μ. Φίλιπς), Χογιέτ (58' Ζαμόρα), Όστιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα