«Θέλουμε τους μετανάστες στα νοσοκομεία μας;»

Παλινωδίες της κυβέρνησης αναφορικά με την πρόταση του Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου για παροχές περίθαλψης με βάση τα ένσημα. Παρότι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δήλωσε στο ΜΕΓΚΑ ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής στον τρόπο περίθαλψης, και πως οι απόψεις του κ. Σπυρόπουλου είναι προσωπικές, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, διερωτόταν την ίδια ώρα στον ΣΚΑΙ αν θέλουμε να πηγαίνουν

όλοι, Έλληνες και μετανάστες στα νοσοκομεία μας. Η διάψευση του κ. Βρούτση είναι κάθετη. Ο κ. Σπυρόπουλος μπορεί να θέτει ορισμένους προβληματισμούς για τη βιωσιμότητα του ιδρύματός του αλλά μέχρι εκεί, τόνισε στον ΑΘΗΝΑ 984 ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξει κανένας διάλογος για το ασφαλιστικό.

Για περικοπές συντάξεων κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα παρότι η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ το 2015 έρχεται νέο ψαλίδι 10% σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις, ως αποτέλεσμα των ελλειμμάτων στα ταμεία σε συνδυασμό με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. Δεν διαβάζω εφημερίδες για να ξέρω τι λένε, σχολίασε ο κ. Βρούτσης κι επέμεινε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα