Ζήτησε εντολή τετραετίας

«Ζητάμε εντολή για ολόκληρη την επόμενη 4ετία, για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ» τόνισε ο Ευάγγελος Μειμαράκης μιλώντας χθες στη Ρηγίλλης, παρουσία των κυρίων Σαμαρά, Καραμανλή και Δήμα.

Υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα που πιστεύει στην μετριοπάθεια, τη σύνεση και τις συνεργασίες.

Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ είναι διατεθειμένη να αναβάλει το προγραμματισμένο ταξίδι στο Στρασβούργο στις 8 και 9 του μηνός, προκειμένου να διεξαχθεί η τηλεμαχία που -όπως είπε- κάποιοι προσπαθούν με διάφορα κόλπα
να αποφύγουν.

Ο κ. Μεϊμαράκη απηύθυνε μήνυμα ενότητας και προσκλητήριο σε όλους του Έλληνες, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στο παρελθόν. "Πάνω απ΄ όλα η χώρα", είπε προσθέτοντας ότι "Η ΝΔ υπάρχει για να ενώσει τους Έλληνες, να προσθέσει δυνάμεις. Παλεύει για όλους τους Έλληνες".

"'Αμεσος στόχος είναι η σταθερότητα σήμερα. Δεν θα αναφέρω καν σήμερα το όνομα του παραιτηθέντος πρωθυπουργού", είπε συγκεκριμένα και απάντησε στην κριτική που δέχεται η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι μέρος του παλιού πολιτικού συστήματος. "Προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς διχαστικά διλήμματα. Για εμάς το παλιό και το νέο πάνε μαζί. Ενώνουμε γενιές", επισήμανε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "πρόοδος δεν σημαίνει καθετί καινούργιο που δεν ξέρουμε αν είναι σωστό ή όχι, ούτε πειράματα που καταλήγουν σε φέσια 90 δισ.".
Keywords
Τυχαία Θέματα