«Θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα»

«Τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν κανονικά. Θα είμαστε έτοιμοι στα τέλη Σεπτεμβρίου», δήλωσε για την κινητικότητα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγραρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για την υλοποίηση των προαπαιτούμενων εν όψει της νέας αξιολόγησης από την τρόικα το Σεπτέμβριο. Στο Μαξίμου παραμένει το οικονομικό επιτελείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν συζητήθηκε το ζήτημα της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον κ. Σαμαρά
να τονίζει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό ζήτημα που θα το δει προσωπικά και πως πρέπει να γίνει εκτενής συζήτηση. Κύκλο συναντήσεων με «γαλάζιους» βουλευτές, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις, θα έχουν τις επόμενες ημέρες στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.
«Η τρόικα θα είναι υπεύθυνη για πολιτικό ατύχημα στη χώρα, αν συνεχίζει να πιέζει για πράγματα που δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή, όπως είναι το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Άφησε επίσης αιχμές για υπουργούς, που, όπως είπε, κάνουν διαρροές για σχετικές ρυθμίσεις, χωρίς να ενημερώνουν τις αρμόδιες ομάδες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα