Τέλος σχέσης

Χώρισε ο Τζόνι Ντεπ, μετά από δεκατέσσερα χρόνια σχέσης με τη γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Βανέσα Παραντί. Ο αστέρας του Χόλυγουντ αρχικά είχε αρνηθεί δημοσιέυματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τις αρχές της χρονιάς. Το χρονικό της σχέσης ξεκίνησε το 1998 οπού ο ο Τζονι Ντεπ είχε χωρίσει με το μοντέλο Κέιτ Μος. Το 1999 το ζευγάρι έπαιξε στη γνωστή ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι "The Ninth gate".

Το διάσημο ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τη 13χρονη Λίλι και τον 9χρονο Τζακ, καθώς και πολλά σπίτια σε Γαλλία, Λος Άντζελες

και στη Καραϊβική. Ωστόσο δεν είχαν παντρευτεί ακόμα και αν ο Ντεπ παλιότερα είχε υποκύψει στα δεσμά του γάμου, από το 1983 εως το 1985, με τη Λόρι Αν Άλισον. Μια από τις κατακτήσεις του ήταν και η ηθοποιός Γουαινόνα Ράιντερ στις αρχές του 1990.

Ο Τζόνι Ντεπ έγινε γνωστός από τη νεανική σειρά της δεκαετίας του 80 "21 jump street" η οποία και τον οδήγησε σε τεράστιες επιτυχίες όπως το "Donnie Brasco", "Chocolat" και τους "Πειρατές της Καραϊβικής".

Ο ηθοποιός είναι επίσης γνωστός για τη συνεργασία του με το σκηνοθέτη Τιμ Μπέρτον σε ταινίες όπως "Ο Ψαλιδοχέρης", "Το εργοστάσιο της Σοκολάτας", "Sleepy Hollow" και "Alice in Wonderland".

ΠΗΓΗ: BBC

Keywords
Τυχαία Θέματα