Τέλος Επστάιν και Μάντζιος απο τον Ατρόμητο

Μεγάλες αλλαγές στον Ατρομητο, δύο στροφές πριν απο την λήξη του πρωταθλήματος. Δευτέρα μεσημέρι "σφραγίστηκε" η επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στο τιμόνι της ομάδας. Δευτέρα απόγευμα "τελειώσαν" απο το ρόστερ, Ντένις Επστάιν και Βαγγέλης Μάντζιος.

Η προπόνηση της Δευτέρας αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Γιώργου Παράσχου ως νέος προπονητής του Ατρόμητου. Τελικά όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό ενδιαφέρον της ημέρας. Ανάμεσα στους παίκτες δεν υπήρχαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Ντένις Επστάιν, τους οποίους «τελείωσε» με συνοπτικές διαδικασίες

ο πρόεδος Γιώργος Σπανός, κάνοντας πράξη την "απειλή", περί λύσης συμβολαίων πριν το τέλος της σεζόν.Οι δύο ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν να μην πάνε στην προπόνηση, αφού υπάρχει η απόφαση να λυθούν τα συμβόλαια τους, λόγω της αντιστρόφως ανάλογης αγωνιστικής τους παρουσίας, με τα χρήματα που παίρνουν. Οι δύο παίκτες είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το... μάρμαρο της άσχημης παρουσίας της ομάδας (μετά φυσικά τον Αναστόπουλο) και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, αν η ομάδα δεν επιστρέψει το συντομότερο στις επιτυχίες. Σημειώνουμε ότι μετά την αποψινή νίκη του ΠΑΣ επί της ΑΕΚ (2-0), ο Ατρόμητος χρειάζεται δύο βαθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές (με ΟΦΗ εκτός, ΑΕΚ εντός) για να σφραγίσει και τυπικά την παρουσία του, στα πλέι-οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα