Τεχνόπολις: Ψυχαγωγία μέσα κι έξω

Με κεντρικό άξονα τους νέους δημιουργούς, τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης, την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτισμού και ψυχαγωγίας, με χαμηλό ή και καθόλου εισιτήριο, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Τεχνόπολης μας καλεί να ζήσουμε στους χώρους της αλλά κι έξω από αυτούς 30 ημέρες μουσικής, 30 ημέρες αφιερωμένες στις άλλες Τέχνες, 24 ημέρες αφιερωμένες στα παιδιά και 15 στην εφαρμοσμένη επιχειρηματικότητα. Το 12ο Jazz Festival, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, τοΑthens World

Music festival, το Swing of Hope, είναι μερικά από όσα περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα, που ξεκίνησε την Πρωτομαγιά.

Για πρώτη φορά προστίθενται εκδηλώσεις σχετικές με τη μουσειακή ταυτότητα του χώρου, καθώς το Γκάζι διηγείται την ιστορία του αλλά και την ιστορία του φωτισμού, από την αρχαιότητα μέχρι τον 19ο αιώνα, μέσα από την έκθεση που συνδιοργανώνει με το Μουσείο της Ακρόπολης.

Όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σύντομα το Γκάζι θα εγκαινιαστεί και ως βιομηχανικό μουσείο, με χρονοδιάγραμμα πιθανόν τον ένα χρόνο.

Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος της Τεχνόπολης, ο κ. Καμίνης τόνισε ακόμα ότι, στόχος είναι η Αθήνα να γίνει αγαπημένος προορισμός, ενώ έδωσε έμφαση και στην οικονομική αυτοδυναμία της Τεχνόπολης που τείνει πλέον να επιτευχθεί.

Περισσότερες πληροφορίες απευθείας στο www.technopolis-athens.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα