Τεχνολογικές & Επιχειρηματικές Συναντήσεις‏

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων που διοργάνωσε το Δίκτυο Πράξη, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου Industrial Technologies 2014 - Smart

Growth through Research and Innovation υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπρόσωποι ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων πραγματοποίησαν περισσότερες από 750 διµερείς συναντήσεις, προκειμένου να εντοπίσουν κοινό έδαφος για εµπορικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, να προσεγγίσουν νέους πελάτες, προµηθευτές, αλλά και να γνωρίσουν καινοτόµες τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Συνολικά, εκπροσωπήθηκαν 36 χώρες από 75 ελληνικές και 168 ξένες επιχειρήσεις. Μεγάλη συμμετοχή είχαν η Ισπανία, η Γερµανία, η Ιταλία, ακολουθούμενες από την Κύπρο, την Τουρκία, την Πολωνία, την Αγγλία και τη Ρωσία. Το 47% των συμμετεχόντων ήταν επιχειρήσεις, ενώ το 35% και 18% ήταν ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα