Τα πρώτα εισιτήρια για τους "8"

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνουν απόψε το βράδυ σε Μόναχο και Μαδρίτη.
Στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξενεί την Άρσεναλ έχοντας κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης με τη νίκη στο Λονδίνο με 2-0. Ο Αρσέν Βενγκέρ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του είχε στο μυαλό του, ότι οι τελευταίες δύο ήττες της Μπάγερν στην Αλιάνζ Αρένα ήταν κόντρα σε αγγλικές ομάδες, από τους "κανονιέρηδες" πέρυσι και από την Μάντσεστερ Σίτι φέτος στους ομίλους. Απών για τον Αλσατό τεχνικό ο Βόιτσεχ Στσέζνι, ο οποίος είχε

αποβληθεί στη φάση του πέναλτι του Άριεν Ρόμπεν, αμφίβολοι είναι οι Μονρεάλ και Κοσιελνί, ενώ πίσω έμειναν οι Σέλστρεμ και Ράμσεϊ. Για την Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα είδε τους Μούλερ, Ριμπερί και Σακίρι να επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους, δίνοντας του περισσότερες επιλογές στον κυνήγι της πρόκρισης.

Στη Μαδρίτη η Μίλαν θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση ύστερα από την ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο στο Σαν Σίρο. Για τους "ροσονέρι" του Κλάρενς Σέεντορφ, Κακά και Τααράμπτ αναμένεται να επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα ενώ απών θα είναι όμως ο Ρικάρντο Μοντολίβο που είναι τιμωρημένος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι του Ντιέγκο Σιμεόνε θα έχουν τον πρώτο τους σκόρερ Ντιέγκο Κόστα στην 11αδα, στην προσπάθεια της Ατλέτικο για πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1997. Απόντες από την σημερινή μάχη θα είναι οι Τιάγκο και Χαβιέ Μανκίγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα