Τα πλάνα πρόκρισης του Σάντος

Στο Βουκουρέστι η Εθνική ομάδα ελπίζει να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα τελικά του σχέδια για το παιχνίδι με τη Ρουμανία.

Ο πορτογάλος τεχνικός της Ελλάδας, γνωρίζει πως η ατμόσφαιρα στο Εθνικό Στάδιο της Ρουμανίας θα είναι κάτι παραπάνω από θερμή και για αυτό τον λόγο ζήτησε από τους διεθνείς να μην επηρεαστούν και να κάνουν το παιχνίδι τους, όπως συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο «Καραϊσκάκη».

Ο Σάντος
αντιμετώπιζε το δίλημμα να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Καραγκούνη ή Σάμαρη στη μεσαία γραμμή, όμως τελικά δείχνει να καταλήγει στον έμπειρο αρχηγό της «γαλανόλευκης».

Ο Καραγκούνης έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τη μπάλα σε δύσκολες φάσεις και να κερδίσει φάουλ, τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», ενώ είναι πάντα επικίνδυνος με τα μακρινά του σουτ και από τις στημένες φάσεις.

Όσον αφορά την αρχική 11αδα δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη δεξιά, Χολέμπας αριστερά και Παπασταθόπουλο μαζί με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Εκτός από τον Καραγκούνη, στα χαφ θα είναι ο Μανιάτης και ο Τζιόλης, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη και τον Σαμαρά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Να σημειωθεί πως αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά με την αποστολή θα ταξιδέψει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα