Τα παραλειπόμενα των προγραμματικών

Εμφανώς συγκινημένος, σχεδόν δακρυσμένος έκλεισε την ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιώντας τόνους αλλά και φρασεολογία Ανδρέα Παπανδρέου: «Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα

αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους δικαιώνοντας τους αγώνες και τις θυσίες του. Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας. Σε αυτό ορκιστήκαμε, αυτό θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλους δικαιώνοντας τις αξίες αυτού του λαού. Σας καλώ να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης, να δώσουμε αυτή τη μάχη για την πατρίδα μας για να ξανακερδίσει την ελπίδα και τη χαμένη αξιοπρέπειά του ο ελληνικός λαός», είπε ο Πρωθυπουργός, έντονα φορτισμένος και υπό τα έντονα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που τον «μπίζαραν» όρθιοι.

Να σημειωθεί ότι το παρών στην ομιλία Τσίπρα έδωσε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος, όταν ρωτήθηκε, είπε ότι «ήρθε να ακούσει το νέο πρωθυπουργό».

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα