Σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων

Τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων των ΜΑΤ, στην Ιερισσό Χαλκιδικής θα αποτελέσουν αντικείμενο σύσκεψης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις 11πμ στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Πάντως η Aσφάλεια Θεσσαλονίκης έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόσκληση. Εν τω μεταξύ, σε τέσσερις συλλήψεις

μετατράπηκαν οι χθεσινές έξι προσαγωγές και οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Καλά στην υγεία τους είναι τα παιδιά που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Αύριο ,κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη πραγματοποιούν συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού σε Χαλκιδική, Κιλκίς και Θράκη.

Για όργιο αστυνομικής τρομοκρατίας και καταστολής κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την κυβέρνηση να δώσει τέλος στο όργιο αστυνομικής τρομοκρατίας. Να πέσουν οι τόνοι ζήτησε το ΠΑΣΟΚ. Την παραίτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι η διερεύνηση εγκληματικών πράξεων δεν μπορεί να οδηγεί σε γενικευμένη χρήση βίας κατά κοινωνιών, πολύ δε περισσότερο κατά μαθητών. Για όργιο αυταρχισμού κάνει λόγο το ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι με την ωμή και μαζική τρομοκρατία να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα