Σύσκεψη για τα επεισόδια

Έκτακτη σύσκεψη, με το χαρακτηρισμό κατεπείγουσας, μετά τα αίσχη που στιγμάτισαν τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στις 11.00 με τη συμμετοχή των υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη, τον γγ Αθλητισμού Πάνο Μπισταξή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

"Το διακύβευμα πλέον, δεν είναι οι επαναλαμβανόμενοι
τραυματισμοί συναδέλφων μας και η με μαθηματική ακρίβεια επερχόμενη αιματηρή τραγωδία, με μη προβλέψιμο αριθμό και ιδιότητα θυμάτων", αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας.

Και η ανακοίνωση καταλήγει "αν τελικά δεν ανασταλεί το πρωτάθλημα για κάποιο διάστημα, όπως ακούγεται, η ΕΛΑΣ πρέπει να επιμείνει στη λήψη δρακόντειων αστυνομικών μέτρων και κυρίως στην εφαρμογή και εκτέλεση των ποινών, που πρέπει να επιβάλλονται τάχιστα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Και εφόσον διαπιστώσει ότι, συνεχίζεται το παρασκήνιο και η υπονόμευση του ίδιου του κύρους της, να διαχωρίσει τη θέση της μη αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ασφαλή έναρξη της επόμενης φάσης του αποκαλούμενου πρωταθλήματος".Εν τω μεταξύ, πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Γλυκόπικρη η χαρά για την ΑΕΚ. "Πέτσινο" χαρακτήρισε τον τίτλο ο Ατρόμητος. Για "γραφικούς" και "ομάδα γειτονιάς" έκανε λόγο η ΑΕΚ.

"Δεν είμαστε σε άρμα, ούτε ομάδα του άρθρου 44", απαντά με καυστική ανακοίνωσή του, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός και επιτίθεται σφοδρά κατά του Σταύρου Αδαμίδη.

  Διαβάστε την προηγούμενη είδηση εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα