ΣΥΡΙΖΑ: Γραμματέας της ΚΟ ο Ν. Βούτσης

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη σήμερα ο Νίκος Βούτσης, βουλευτής Α΄ Αθήνας, μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα εξέλεξε επίσης στις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τούς Παναγιώτη Λαφαζάνη, βουλευτή Β΄ Πειραιά,

Δημήτρη Παπαδημούλη, βουλευτή Β΄ Αθηνών, και Παναγιώτη Κουρουμπλή, βουλευτή Β΄ Αθηνών και στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Κώστα Αθανασίου, συντονιστή της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη θέση του Δ' αντιπροέδρου της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει στην αυριανή ψηφοφορία τον Γιάννη Δραγασάκη, βουλευτή Β΄ Αθήνας, για τη θέση του κοσμήτορα τον Νάσο Αθανασίου, βουλευτή Αττικής και για τη θέση του γραμματέα τη Μαρία Μπόλαρη, βουλευτή Α΄ Αθήνας.

Την ερχόμενη Τρίτη, 3 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου για να καθορίσει την κατανομή των μελών της στις επιτροπές ελέγχου του κυβερνητικού έργου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποφασίστηκε «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν, εκφράζοντας παράλληλα την αποδοκιμασία τους, τον υποψήφιο 7ο αντιπρόεδρο της Βουλής, που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα