Συνελήφθη ιατρός μετά από καταγγελία

Από την εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνεχεία στην Ευελπίδων η υπεύθυνη γιατρός της εφημερίας, μετά από καταγγελία συγγενούς ασθενή, που υποστήριξε ότι ο ασθενής βρέθηκε σε κίνδυνο καθώς δεν υπήρχαν κρεβάτια νοσηλείας.Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, ο οποίος τονίζει ότι η κατάσταση στο ΕΣΥ παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις γιατί στοχοποιήθηκαν οι γιατροί ώστε να μετακυλήσει σε αυτούς η «ελεεινή κατάσταση των νοσοκομείων» και καταλήγει ότι το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται στο «κρατητήριο έντιμοι
γιατροί ως κοινοί εγκληματίες».

Η γιατρός συνελήφθη μετά το τέλος της εφημερίας, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου και μετά οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, όπου και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, στη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου έγιναν 162 εισαγωγές. Κάποιοι ασθενείς, λόγω έλλειψης κρεβατιών, μπήκαν σε ράντζο. Η συγγενής ενός από τους ασθενείς πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου όπου και υπέβαλε μήνυση, καθώς εκτίμησε ότι ο συγγενής της βρέθηκε σε κίνδυνο. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί η γιατρός.
Keywords
Τυχαία Θέματα