Συνέδριο εργασίας των «Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών»

Συνέδριο εργασίας όπου θα συζητηθούν και θα διαμορφωθούν οι πολιτικές θέσεις των «Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών», του κόμματος του πρώην ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη, για όλα τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία αλλά και για τις πιθανές μελλοντικές πολιτικές συνεργασίες του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι προτάσεις που θα διατυπωθούν από τις ομάδες εργασίας θα αποτελέσουν το πλαίσιο με το οποίο οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες θα κινηθούν για τη συνένωση
του κεντρώου χώρου με στόχο τη δυναμική του παρουσία στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

«Αυτό που προέχει σήμερα» δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης «είναι να μπορέσει η χώρα να ξεφύγει από τον εναγκαλισμό των μνημονίων που έπνιξαν κυριολεκτικά τους Έλληνες πολίτες και κατέστρεψαν τη μεσαία παραγωγική τάξη».

«Το κόμμα μας» επισήμανε «έχει ήδη ετοιμάσει σειρά προτάσεων για όλους τους τομείς που είναι όχι μόνον εφαρμόσιμες αλλά και άμεσα πραγματοποιήσιμες, μπορούν να δώσουν μια πρώτη ανάσα στους πολίτες και να βοηθήσουν στην κοινωνική συνοχή».

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» επισήμανε ο κ. Χατζημαρκάκης «είναι να στηριχτεί άμεσα η μεσαία τάξη για να μπορέσει να στηρίξει την ελληνική κοινωνία» και «οι προτάσεις μας έχουν αυτό τον στόχο: Να μπορέσουν οι άνθρωποι που αποτελούν την παραγωγική ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας, και πάλι να "σταθούν στα πόδια τους", να δημιουργήσουν και να δώσουν έναν νέο αέρα στην ελληνική κοινωνία, η συνοχή της οποίας διαλύθηκε τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα