Συνεδριάζει η Κ.Ε της ΔΗΜ.ΑΡ.

Την ανάγκη να πείσει η ΔΗΜΑΡ ότι όσο χρήσιμη ήταν στη κυβέρνηση, άλλο τόσο είναι και τώρα που έχει αποχωρήσει, διατύπωσε στην παρέμβαση του στη συνεδρίαση της ΚΕ, ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης.

Κάλεσε τα στελέχη να μη συνεχίσουν την "άγονη", όπως τη χαρακτήρισε, εσωκομματική συζήτηση για το αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση για την αποχώρηση από την κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και να βάλει τη σφραγίδα της στη συγκρότηση

του τρίτου πόλου, της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς ούτε του ΠΑΣΟΚ, αλλά προτείνοντας ένα τολμηρό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. "'Οποιος θέλει ακολουθεί ή αυτοαποκλείεται" είπε ο κ. Λυκούδης.

Στη συνεδρίαση τα στελέχη της μειοψηφίας που ζητούν να ξεκινήσει αμέσως διάλογος με όλες τις δυνάμεις -και με το ΠΑΣΟΚ- κατέθεσαν κείμενο για να συμπεριληφθεί στην πολιτική απόφαση στην αυριανή ψηφοφορία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η ομιλία του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος εξέθεσε την κυβερνητική εμπειρία και τα προβλήματα για τη μεταρρύθμιση του κράτους, προτείνοντας την ανάγκη να διατυπωθεί κυβερνητικό σχέδιο με άξονα την ανασυγκρότησή του.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται μέχρι το βράδυ και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις ψηφοφορίες για την πολιτική απόφαση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα