Εν αναμονή των απολογιών

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες και ταυτοποιήσεις προσώπων φέρνουν στο φως κρίσιμα στοιχεία τόσο για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα όσο και για τη σκοτεινή δράση της Χρυσής Αυγής. Σε απολογία από την ανακρίτρια Πειραιά θα κληθούν τις επόμενες ημέρες τα πέντε πρόσωπα που συνομίλησαν τηλεφωνικά

με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, λίγο πριν ή λίγο μετά το έγκλημα, και ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μαρτυρία ενός προσώπου που φέρεται ότι γνωρίζει εκ των έσω λεπτομέρειες για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Εν τω μεταξύ, εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση χαρακτήρισαν τη Χρυσή Αυγή, οι εκπρόσωποι των κομμάτων που κατέθεσαν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σήμερα θα καταθέσουν μετανάστες που έπεσαν θύματα της Χρυσής Αυγής.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς. Αρχικά επρόκειτο, μετά την απόφαση για προφυλάκιση του, να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ωστόσο, οι κρατούμενοι τον κήρυξαν «ανεπιθύμητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα