Συνεχίζει τις επαφές του ο Αντ. Σαμαράς

Συνεχίζονται οι επαφές του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τις ηγεσίες των υπουργείων με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμιση, Αντώνης Μανιτάκης, μετά τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά, τόνισε πως συζητήθηκαν κυρίως ζητήματα συνεργασίας με άλλα υπουργεία.

Σε ερώτηση

σχετικά με την κινητικότητα στο δημόσιο, ο κ. Μανιτάκης υπογράμμισε πως «προχωρά η υλοποίηση όλων όσων έχουν ανακοινωθεί».

Τόνισε, μάλιστα, πως έχει στα χέρια του έκθεση του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης όπου γίνεται λόγος για επίορκους υπαλλήλους και για τους οποίους, όπως ανέφερε, «θα προχωρήσουν οι πειθαρχικές διώξεις».

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο της κινητικότητας του προσωπικού που προωθείται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης διασφαλίζει την ορθολογική κατανομή του προσωπικού, και για αυτό πρέπει να στηριχθεί από όλους, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ. Αυτή η διαδικασία, προσθέτει, "πρέπει να συνοδευτεί με την απομάκρυνση όλων των επίορκων, όσων εισήχθησαν στο δημόσιο με πλαστά δικαιολογητικά και όσων συστηματικά απέχουν από την εργασία".

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα