Συνεχείς επαφές

Με στόχο την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και τον καθορισμό των προτεραιοτήτων κάθε υπουργείου, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει τις συναντήσεις του με υπουργούς ενόψει και της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα. Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε πρώτος ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, ενώ ακολούθως ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλος και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Για τη Ναυτιλία

Δύο ώρες κράτησε η συνάντηση

του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μουσουρούλη, στο τραπέζι τέθηκαν τα ζητήματα του εκσυγχρονισμού του υπουργείου εν όψει και του πολυνομοσχεδίου, το οποίο εισάγει σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

'Εμφαση δόθηκε και στην αξιοποίηση των λιμανιών και γενικά στην προσέλκυση επενδύσεων, τη νησιωτική πολιτική, τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και τη ναυτική εργασία. Εκτενής συζήτηση έγινε και για τα θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης.

Ο πρωθυπουργός έδωσε σαφείς οδηγίες για την προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στο υπουργείο και ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις αποκρατικοποιήσεις.

Χθεσινές επαφές

Ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει πως δεν επιιθυμεί να γίνει μια καταγραφή προβλημάτων, αλλά θέλει να ακούσει από τα κυβερνητικά του στελέχη συγκεκριμένες λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

Κατά τις χθεσινές του επαφές έμφαση δόθηκε στα ζητήματα ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων, στα θέματα περιβάλλοντος, υγείας αλλά και στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Και με στοιχεία από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα