Συνέχεια στην αντιπαράθεση

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον απόηχο της καταψήφισης της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη από την απόρριψη της πρότασης και πηγαίνει ισχυρότερη από ποτέ στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.«Η κυβέρνηση βγήκε λαβωμένη από τη διαγραφή Τζάκρη και τις τοποθετήσεις βουλευτών ότι πρόκειται για υφαρπαγή ψήφου», εκτίμησε, μιλώντας στον Αθήνα

984 και τη Νόνη Καραγιάννη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κοντονήςπροσθέτοντας ότι τα δύσκολα για την κυβέρνηση έρχονται. Αιχμές κατά της Θεοδώρας Τζάκρη εξαπέλυσε ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Δημήτρης Καρύδης. Όπως είπε, μιλώντας στον Αθήνα 984, η κα Τζάκρη δεν επέλεξε να καταψηφίσει ένα νομοσχέδιο με δύσκολα μέτρα αλλά να υπερψηφίσει μια πρόταση δυσπιστίας που έγινε για επικοινωνιακούς λόγους.

Αναβιώνει ένας νέος διπολισμός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θέτει ψεύτικα διλήμματα για τη διαχείριση της ίδιας πολιτικής, εκτίμησε μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα