Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση

Οξύνεται όλο και περισσότερο η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των δύο άκρων. Νέα πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να προσέλθει στη Βουλή απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Τσίπρας, για συνάντηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις απέναντι σε σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις και ως προς το ζήτημα των παρακολουθήσεων απο την ΕΥΠ απαντώντας σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή», σύμφωνα με το οποίο παράγοντες στο Μέγαρο Μαξίμου φέρονται να σχεδιάζουν προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών, για εμπλοκή κομματικών στελεχών στις υποθέσεις των Σκουριών και της Marfin.

«Ακόμη και η πιο απίστευτη γελοιότητα , ακόμη και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους. Για να μην σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για τη σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Πάντως, ομόφωνα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αποφάσισε να καλέσει τους επικεφαλής του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος σχετικά με την πορεία ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ, ενώ ο διοικητής της ΕΥΠ Θανάσης Δραβίλλας με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με υποκλοπές, και για το αν τηρείται η νομοθεσία που ισχύει για την ΕΥΠ και αν τηρείται η διασφάλιση του τηλεφωνικού απόρρητου.

Keywords
Τυχαία Θέματα