Συνάντηση Χρ. Παπουτσή με πρυτάνεις

Οι πρυτάνεις των ΑΕΙ της Αθήνας συναντήθηκαν σήμερα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και συζήτησαν το θέμα του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου. Στο τέλος της συζήτησης ο υπουργός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού, θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρησή τους. Όλοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης

του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου».

Εκ μέρους των πανεπιστημιακών, στη συνάντηση συμμετείχαν οι διοικήσεις του ΕΜΠ, του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του Παντείου Πανεπιστημίου.

Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εκτός από τον υπουργό, συμμετείχαν ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας, καθώς και άλλα στελέχη του υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και εκπρόσωποι των εισαγγελικών αρχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα