Συναντήσεις αύριο με πολιτικούς αρχηγούς

Με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, θα συναντηθεί αύριο ο πρωθυπουργός, ενόψει της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων που ξεκινούν το απόγευμα της Παρασκευής στη βουλή. Την Τετάρτη ο κ. Σαμαράς θα υπογράψει τις αρμοδιότητες των μελών της κυβέρνησης για τους τομείς που αναλαμβάνουν, ενώ έδωσε εντολή για την κατάργηση των
Ειδικών Γραμματειών και αμειβομένων επιτροπών των υπουργείων, πλην του ΣΔΟΕ, προκειμένου να εξοικονομηθεί σημαντικό ποσό υπέρ των φορολογουμένων.

Την Πέμπτη, ο κύριος Σαμαράς θα κάνει πρεμιέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την χειρουργική επέμβαση στο μάτι που υποβλήθηκε, και στη μία μετά το μεσημέρι θα δεχθεί την τρόικα, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος θα έχει ορκιστεί νωρίτερα το πρωί, και θα έχει συναντηθεί και με το το κλιμάκιο των δανειστών μας. Την ίδια ημέρα θα ορκιστούν και ο Σίμος Κεδίκογλου, ως Υφυπουργός Επικρατείας και ο Κώστας Τσιάρας ως υφυπουργός εξωτερικών. Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την τρόικα.


Στις 6,30 το απόγευμα της Παρασκευής, αναμένεται να ξεκινήσουν οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης στη Βουλή, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

Διαβάστε προηγούμενη σχετική είδηση εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα