Από την Καισαριανή εστάλη επιστολή και βίντεο

Σε ίντερνετ καφέ στην Καισαριανή εντοπίσθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο αποστολής μέσω διαδικτύου της επιστολής και του βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού με την οποία καλεί μεταξύ άλλων σε στελέχωση του κινήματος και πόλεμο προειδοποιώντας με νέα χτυπήματα και υπογράφοντας ως ελεύθερο μέλος της 17Ν. Η αντιτρομοκρατική έχει τεθεί σε συναγερμό πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε πιθανά σημεία όπου μπορεί να εμφανίστει ο Χριστόδουλος Ξηρός καθώς υπάρχει η εκτίμηση οτι θα ακολουθήσει τρομοκρατικό χτύπημα.



«Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών. Όμως, η ελληνική Πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται,επισημαίνει σε δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.Για αυτό -προσθέτει-η λειτουργία καταστήματος κράτησης υψίστης ασφαλείας αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας και αυτό θα γίνει με όρους ασφάλειας της κοινωνίας και τήρησης της νομιμότητας, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά κράτη».

Νωρίτερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας παρείχε διαβεβαιώσεις ότι οι Αρχές επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους να οδηγούν στις φυλακές αυτούς που πρέπει να βρίσκονται εκεί»

Το ΠΑΣΟΚ δεν συνδιαλέγεται με δολοφόνους, το άτυπο σχολίο της Χαριλάου Τρικούπη.

«Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών. Όμως, η ελληνική Πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται,επισημαίνει σε δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. «Για αυτό», προσθέτει, «η λειτουργία καταστήματος κράτησης υψίστης ασφαλείας αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας και αυτό θα γίνει με όρους ασφάλειας της κοινωνίας και τήρησης της νομιμότητας, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά κράτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα