Συμμετοχή συμβολαιογράφων στην απεργία

Οι συμβολαιογράφοι θα συμμετέχουν στην αυριανή (26/9) πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.

Έτσι, αύριο θα παραμείνουν κλειστά όλα τα συμβολαιογραφεία, καθώς και τα γραφεία των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων όλης της χώρας, ενώ οι συμβολαιογράφοι θα απέχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους και τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Σε

ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής υπογραμμίζεται ότι οι «νέες προκλητικές απαιτήσεις των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση για ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και όλου του θεσμικού πλαισίου που διέπει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο άλλης ανοχής στον Έλληνα επιστήμονα».

Ο Έλληνας συμβολαιογράφος, συνεχίζει η συντονιστική, «θεματοφύλακας του δημοσίου συμφέροντος και της δημόσιας λειτουργίας, αιμοδότης των ασφαλιστικών ταμείων και ειλικρινής φορολογούμενος, ενώνει τη φωνή του με όλους τους υπόλοιπους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα