Συμμετέχοντας ετών 76 στην Eurovision

Μία πολύ περίεργη επιλογή έκανε το BBC για τη φετινή συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Πρόκειται για ένα καλλιτέχνης που έχει μπει αισίως στο 76ο έτος της ηλικίας του, και είναι εξαιρετικά αμφίβολο το πόσο θα μπορέσει να κερδίσει ψήφους από τους Eurofans, που σε συντριπτική πλειοψηφία είναι παιδιά μικρής ηλικίας.

Ο Ένγκελμπερτ Χάμπερντινγκ που για

τους Άγγλους είναι ένας μουσικός μύθος, αλλά για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, μάλλον όχι και τόσο, είναι αυτός που θα κληθεί να σηκώσει ψηλά τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Άγγλοι ρισκάρουν, μιας και δεν έχουν το άγχος να προκριθούν στον τελικό. Πάντως, μάλλον αυτή η επιλογή θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Σε αυτό το ύφος, κινούνται τα περισσότερα σχόλια στο επίσημο σάιτ της Eurovision, κάτω από τη συγκεκριμένη είδηση.

Το κομμάτι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο έγινε γνωστό ότι θα ηχογραφηθεί σε Λονδίνο, Λος Άντζελες και Νάσβιλ. Η παραγωγή θα γίνει από τον Martin Terefe, που έχει κερδίσει Γκράμι και θα το γράψουν οι Martin Terefe και ο Sacha Skarbek. Ο Σκάρμπεκ έχει γράψει το «You re beautiful» που είχε κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ο Τζέιμς Μπλαντ.

Με καριέρα 45 ετών, ο Χάμπερντινκ έχει πουλήσει περισσότερους από 150 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Ήταν 4 φορές υποψήφιος για βραβείο Γκράμι, έχει κάνει 63 χρυσούς και 24 πλατινένιους δίσκους και είναι ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει το δικό του αστέρι, τόσο στο Hollywood Walk of Fame, όσο και στο  Los Angeles Walk Of Fame.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα