Σύλληψη δραπέτη, συλλήψεις διαρρηκτών

Δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής συνελήφθη στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς Ρομά στη Βέροια, στο πλαίσιο της πάταξης της εγκληματικότητας. Πρόκειται για 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς είχε παραβιάσει

ολιγοήμερη άδεια που του χορηγήθηκε από το παραπάνω σωφρονιστικό κατάστημα, στο οποίο όφειλε να επιστρέψει στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου.

Κατά την ίδια αστυνομική επιχείρηση, που έγινε στις περιοχές Εργοχωρίου και Τριφυλλοπάζαρου Ημαθίας, προσήχθησαν συνολικά έντεκα άτομα, από τα οποία, πέρα από το δραπέτη, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως επίσης κι ένας Αλβανός, που διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Έξι διαμερίσματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, χρυσές λίρες, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, κατηγορούνται ότι διέρρηξαν δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 32 και 36 ετών.

Οι δύο άνδρες "χτύπησαν" στις 24 Ιουνίου του περασμένου χρόνου, ημέρα κατά την οποία διέρρηξαν έξι διαμερίσματα στην περιοχή Καλαμαριά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους παθόντες, η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ.

Από την Αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα