Συλλήψεις για μαστροπεία και πορνεία

Αστυνομικοί της ασφάλειας Καλαμάτα, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμάτα τρείς Ρουμάνες 40,35 και 20 ετών, κατηγορούμενες η μεν πρώτη για μαστροπεία και οι άλλες δύο για πορνεία.

Συγκεκριμένα η 40χρονη μαζί με ένα 51χρονο ομοεθνή της, που είναι ζευγάρι και διαμένουν σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα, προήγαγαν στη πορνεία κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία, μέσα στο σπίτι τους, γυναίκες ομοεθνείς τους.

Η σύλληψη έγινε όταν αστυνομικός προφασιζόμενος τον πελάτη πήγε στο σπίτι της 40χρονης και συμφώνησε μαζί της αντί του χρηματικού ποσού των πενήντα (50,00) Ευρώ, το οποίο έλαβε και είχε προσημειωθεί, να έλθει σε σεξουαλική επαφή με μία από τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν εκεί.

Όταν ο αστυνομικός αποσύρθηκε στο δωμάτιο με τη γυναίκα, αποκάλυψε την ταυτότητα του και από κοινού με αστυνομικούς που περίμεναν απ' έξω συνέλαβαν τις τρείς γυναίκες.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προση
Keywords
Τυχαία Θέματα