Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με χρυσαυγίτες

Μάρτυρες μιας άγριας συμπλοκής ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έγιναν σήμερα το μεσημέρι όσοι έτυχε να περνούν κοντά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Από την συμπλοκή φέρονται να τραυματίσθηκαν δύο άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου είναι άγνωστες, αλλά

η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη.

«Δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων» υποστηρίζει συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή ότι δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της «θυγατρικής» Ελληνικής Αυγής «που "τόλμησε" να μεταλαμπαδεύσει τις θέσεις μας για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ένοπλη ομάδα 50 παρακρατικών με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους».

Υποστηρίζει ακόμα ότι «τραυμάτισαν σοβαρά τρεις από αυτούς, ενώ το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτών».

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη και καταλήγει:

«Είναι σαφές ότι οι αλήτες της παρακρατικής αριστεράς, προσπαθώντας να στηρίξουν την συγκυβέρνηση του μνημονίου, επιχειρούν την φίμωση των μοναδικών πολιτικών αντιπάλων της κλεπτοκρατίας.

Ας γνωρίζουν οι θιασώτες της κλεπτοκρατίας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ούτε από τις πολιτικές διώξεις, ούτε από τις δολοφονικές επιθέσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες επίθεση δέχθηκε από την άλλη πλευρά «αντιεξουσιαστικό στέκι», σήμερα το μεσημέρι στον Κορυδαλλό, η οποία αποκρούσθηκε από τους αρκετούς ευρισκόμενους εκεί τη συγκεκριμένη ώρα.

Και τις δύο καταγγελίες διερευνά η Ελληνική Αστυνομία».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα