«Στον προϋπολογισμό όλες οι φοροελαφρύνσεις»

«Όλες οι φοροελαφρύνσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός θα περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό που θα ανακοινωθεί την Δευτέρα», ανακοίνωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΟΙK με τα την ολοκλήρωση του πρώτου, τετράωρου μέρους της σημερινής διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Η σκυτάλη στις 20:00 πέρασε στον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, ενώ λίγο μετά τις 21:00 ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης αποχώρησε προκειμένου να μετάσχει σε σύσκεψη στο Μαξίμου για το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο επισκέπτεται η τρόικα
αύριο το πρωί.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι το Σάββατο «είναι πιθανό να γίνει αναλυτικότερη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και σε αύτη θα τεθούν επί τάπητος και τα νούμερα»

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, θεώρησε ότι οι στόχοι της ελληνικής πλευράς είναι ρεαλιστικοί και εξέφρασε την πεποίθησή του για την αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Από την πλευρά του υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας ανέφερε ότι στην σημερινή διαπραγμάτευση με τους δανειστές θα τεθούν όλα στο τραπέζι και το ασφαλιστικό και το εργασιακό.

Πηγή:www.capital.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα